HTML

Cikkek

Dorothy segít

Szexológusként célom, hogy segítsek mindazoknak, akiknek párkapcsolati, szexuális problémái adódnak. Szociológusként és pedagógusként végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. Szexuális nevelés a szakterületem. Kutatásaim, interjúzásaim, tanácsadásaim során érdekes tapasztalatokat szereztem, melyek birtokában szeretnék tanácsot adni mindazoknak, akiknek szükségük van rá.

Friss topikok

Linkblog

2011.05.26. 13:59 Dorothysegit

Miként legyen valaki jó nő és anyuka egyszerre?

 

Miként legyen valaki jó nő és anyuka egyszerre?

 

Sajnos mindenki érzi a kettősséget, mikor már állapotos lesz, és bár büszkeséggel tölti el minden nőt a növekvő pocakja, másrészt aggodalmakkal is. Házaséletet miként lehet élni és hogyan tovább, miután megszületett a kisbaba?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás:http://www.medievalmomma.com/wp-content/uploads/2011/03/napping.jpg

 Terhesség és gyermekágy
Aki veszélyeztett terhes, vagy frissen szült, nem élhet házaséletet, de nagyon fontos, hogy ez csak a közösülésre vonatkozzon. Lehet simogatni a másikat és orálisan is kényeztetni. A férfiaknak - ha már mi híján vagyunk az élvezeteknek - sokkal jobb, ha megadjuk azt, amire vágynak. Lehet kézzel és szájjal, segítségül vehetjük a pornót is mindeközben. Legjobb, ha így is olyan gyakran szeretkezünk (bár "csökkentett üzemmódban", mintha nem lennénk kimamák.) Így folyamatos marad az együttlétek száma.
Idővel, ahogy nőnek a lurkók, le lehet őket tenni a nagyihoz vagy bízhatjuk pár órára bébiszittere. Fontos, hogy jelöljünk ki egy estét, amin csak kettesben van a pár, és van szex. Ha nem is sikerül mást rábírni a bébicsőszködésre, akkor ágyba kell tenni hamarabb a gyerekeket. Az a tapasztalat, hogy ezeknél a kapcsolatoknál nő a spontán szexek száma is.

Szoptatás
A szoptatás alatt megduzzadnak a mellek, ami egyrészt elég vonzó látvány, másrészt viszont a csöpögő, spriccelő anyatej kellemetlennek tűnhet. Fogjuk fel játékosan és izgatónak. A szoptatás alatt a hüvely kiszárad a hormonális változások hatására, ezért érdemes síkosítót használni.

Miniszoknya és tűsarkú
Miként legyen valaki jó nő és babakocsit tologató kismama? A válasz elég nehéz, de megoldható. Minden ruhadarab hordható, kivétel a tűsarkú, mivel ezzel veszélyeztetnénk a kisbabánk életét. De ha minden egyéb stimmel, akkor ez már igazán elhanyagolható. Amikor a férjünkkel megyünk vásárolni vagy vendégségbe, akkor rábízhatjuk a kicsit és tipeghetünk kedvünkre vagy férjünk kedvére. Terrmészetesen vannak, akik soha nem szerették a sminket, a miniszoknyát és a tűsarkút, sem a férjük, így azoknak nem kell ezekkel bajlódnia. Ha viszont "átlagos hímneművel" állunk szembe, akkor nosza, néha kényeztessük őt a kinézetünkkel.

 

 
Tippek:
- egész nap lehetünk lepacsálható kényelmes pólóban, amikor nincs otthon a férjünk, aztán ha csönget, akkor húzzunk magunkra egy kevésbé viseletes, mutatós darabot
- sétálhatunk kényelmes cipőben, azonban amikor együtt megyünk valahova, akkor vegyük magunkra a szexibb, kényesebb cipellőket
- egy kis szemceruza mindig feldobja a szemünket, és 2 másodperc alatt kész
- egy mutatós lánc és egy apró fülbevaló (a nagyot a baba hamar kirángatja...) mindig feldobja az öltözéket
 
Ezek azonban csak külsőségek... most jön, ami igazán fontos:
- minden nap kérdezzük meg a férjünktől, hogy mi volt vele a munkahelyén
- próbáljuk meg a szexuális igényeit kielégíteni a férjünknek (ha nagyon nem megy, mondjuk azt, hogy "Ma alszom egyet, mert nagyon fáradt vagyok, de holnap aztán alig bírsz majd velem.!"
- igyekezzünk visszafogyni a kívánt méretre... hatásos a napi 20 perc futás és utána 10 perc erősítés! Délelőtt sok gyümölcs, délután pedig sok zöldség. És nagyon sok csapvíz mindehhez! Ha viszont nem sikerül azonnal 38-as méretre visszaváltanunk, ne büntessük a férjünket azzal is, hogy mivel elégedetlenek vagyunk az alakunkkal, nem szexelünk vele. Inkább egy dagi nővel szeretkeznek, mint a semmivel. Vagy gondoljunk bele, pláne jobb, mintha mással tennék.

+ Használjunk gésagolyókat! Először jól síkosítózzuk be, majd próbáljuk benntartani, majd kinyomni, végül "hullámmozgásokat végezni".
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dorothysegit.blog.hu/api/trackback/id/tr812934110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása